Benvinguts CB L`Hospitalet Marcador

viernes, 6 de diciembre de 2013

Torneig Infantil Masculí Ciutat de L`Hospitalet

Aquest cap de setmana equips CB L`Hospitalet disputen partits de torneigs, aquests son els marcadors que ens van arriban.

24è Torneig Infantil Masculí 'Ciutat de l'Hospitalet'

Joventut Badalona 55
Infantil A 62

Crònica

Primers compassos per al CB L’Hospitalet, que donant mostres d’una gran intensitat ha sorprès al Joventut, que no acabava de trobar-se còmode a la pista.
Així, després dels primers deu minuts, el conjunt de l’Hospitalet guanyava amb una distància que ja es podia considerar suficientment interessant, 9-23.
Poc a poc, la Penya ha anat entrant en partit i ha millorat una mica, tot i que el desencert era la tònica general en els dos equips. Al descans, la diferència era molt semblant, 23-36 per al CB L’Hospitalet.
Ja a la segona part, semblava que el Joventut definitivament entrava al partit. Els verdinegres eren capaços d’apropar-se a quatre punts (34-38), i sobretot la dinàmica era molt més badalonina.
Llegir mes (Font AESE).

Infantil A 84
Sant Josep Badalona  44
Crònica

El CB L’Hospitalet ha aconseguit la seva segona victòria al Torneig Infantil, després de superar amb facilitat al CB Sant Josep de Badalona.
Si alguna cosa queda clara després del primer partit de la tarda és que, aquest any, Hospi i Sant Josep lluiten per objectius diferents. Tradicionalment, els de Badalona eren un equip que fins i tot podia arribar a semifinals però aquest any no sembla capaç de complir aquest objectiu.

Llegir mes (Font AESE)

Classificats per semifinals actualment.

Fotografies per cortesia de Xavier Tell.

07/12/2013

Reial Madrid  64
Infantil A 36

El Reial Madrid ha guanyat el seu tercer partit i ha finalitzat en primera posició el Grup A, després de superar al CB L’Hospitalet per 64-36.
Gran imatge, en tot moment, del CB L’Hospitalet, que ha demostrar ser un equip capaç de lluitar i plantar cara a tot un Reial Madrid, un dels grans del bàsquet espanyol.
I més encara que es veia 8 ó 10 punts per sota. La reacció mai era rendir-se, tot el contrari, el conjunt de l’Hospitalet sempre intentava tornar a ficar-se en el partit.
Llegir mes. (Font AESE)

Semifinals Torneig

Foto per cortesia de Siscu.

Infantil A  79
FC Barcelona 68

Molt bona semifinal la que han disputat CB L’Hospitalet i FC Barcelona, plena d’intensitat i accions de qualitat. A priori, per nom i pel que s’havia vist durant el Torneig, semblava que els blaugranes sortien com a favorits.
I, de fet, l’inici de partit del conjunt de Barcelona confirmava aquestes sensacions. El Barça marxava en el marcador de deu punts i tothom esperava que acabés de trencar el partit.
Però el CB L’Hospitalet, lluny d’espantar-se, ha tornat a entrar i ha aconseguit remuntar i fins i tot situar-se per davant. Al final de la primera part, un ajustat 37-42.