Benvinguts CB L`Hospitalet Marcador

lunes, 23 de diciembre de 2013

VII Torneig de Nadal Pre-Mini Masculí SESE



El 21 de Desembre es va disputar al Pavello Cotxeres Borbo de Barcelona la VII edició del torneig de Nadal Pre-Mini Masculí organitzat per l`historic Club de bàsquet del SESE.

Els participants i grups van ser:

Grup A

SESE
CB Viladecans Sant Gabriel
CB Matadepera

Grup B

CB L`Hospitalet
CB Sant Joan D`Espi
CB Granollers


El nostre equip va jugar el primer partit del día a les 11:00 contra el SJ D`Espi amb el resultat de 65-12.


Al segon partit el CB Granollers va guanyar al SJ D`Espi, per tant a les 16:00 es jugaba el partit decisiu per arribar a la final del Torneig entre els nostres i el Granollers.

Fins al descans el partit va ser molt disputat, on el nostre equip va aconseguir en el tercer quart agafar una diferencia de 10 punts que va ser practicament definitiva per mantenir una distancia i treballar per continuar la progresió. Finalment l`empenta dels nostres va ser definitiva per doblegar un gran Granollers.



Aquesta victoria ens portaba a disputar la final contra l`anfitrió del Torneig, el Sese.

Es preveïa un partit molt disputat de dos molt bons equips, en varis aspectes del joc, però el CB Hospitalet es va imposar sobre el Sese en quasí totes les fases del partit, amb un conjunt molt concentrat que va mostrar una vegada mes sobre la pista tot el que els seus entrenadors li mostren darrere de cada entrenament.


Amb un pavelló complet a gom a gom per aquesta final, el 93-65 de la final, va provocar imatges de felicitat per part dels components del CB Hospitalet.

Els jugadors agafant les seves medalles de campions.

Felicitats als entrenadors Jordi Saltó, Hector Guillem i Marta per el gran treball que estan fent amb aquest equip.
Els jugadors tras rebre els premis com guanyadors van anar rapidament a fer partíceps als seus entrenadors com mostren les imatges.






Moltes Felicitats Campions per Rafa, Dani, Àlex, Sendoa, Mario, Enrique, Pau, Onai, Guillem, Marc, Pol I Erik, Jordi Saltó, Hèctor Guillén, Marta Reixats.



1 comentarios:

Unknown dijo...

Fantástica crónica y fantástico torneo. Una buena manera de acabar el año!!

Publicar un comentario

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes